2013. május 16., csütörtök

Csúszós Csütörtök


Eljött az utolsó reggel, senkit nem láttam még ennyire fáradtnak. Azon dolgoztunk, hogy minél előbb leadhassuk az interjúinfókat Lacinak és elindulhassunk hazafelé. Persze az előző nap széjjeldobált biokölesgolyókat is el kellett tüntetnünk. A reggelizés sem ment egykönnyen a halálra fagyott macisajttal… De valahogy ez a reggel sem múlhatott el valami fatális dolog nélkül: Flóri hátramenetben beragadt a sárba és ahogy segítettek neki kimenni, konkrétan nyakig sárosak lettek egyesek.

Összegezve úgy érzem a héten rengeteget tanultunk. Fontos volt, hogy ezeket a helyeket szabad szemmel lássuk, mert ezt lehetetlen csak elképzelni. Az is lényeges, hogy megismerjük a helyiek véleményét, mert ebből tudunk leginkább építkezni a jövőben. Persze egyenes arányban mellette pusztultak az agysejtek is. Viszont tanultam új magyar szavakat, mint a hallódik, felhuzakodik, lángoljék és a hányik és azt is megtanultam, hogy milyen jó, ha az ember lánya joghurtba ül.


1 megjegyzés:

  1. - Rendkívül elégedett vagyok Lee úr hitelszolgáltatásával, és javaslatai segítettek egy nagyon jó lakáshitel-ügylet megkötésében. Örömmel ajánlom szolgáltatásait az itteni barátaimnak, akik kölcsönt keresnek. ”
    Ne menjen máshova, ha hitelt keres. Mr. Lee a legjobb. Nagyon ajánlom a szolgáltatásait. A legjobb volt, amit valaha is örömmel dolgoztam alacsony kamatozású hitelével. ”Ez Mr. Lee Contact, csak ha itt keres valaki kölcsönt. Whatsapp: + 1-989-394-3740. & E-mail: 247officedept@gmail.com

    VálaszTörlés