2013. május 12., vasárnap

Vánszorgós Vasárnap


A másnap reggeli kelés sokunkat igen megviselt. Bár a napi teendők sokkal inkább.
Délelőtt Kányban voltunk és egy görög katolikus misét hallgattunk végig. A szertartás nagyon érdekes volt, bár kicsit furcsa is, mintha egy más világba csöppentem volna. A mise után az iskola felé vettük az irány, ahol Laci, Pali bácsi és Korompai Attila előadását hallgattuk meg. A legtöbben viszont nagyon éhesek voltak, ezért röpke ebédszünettel szakítottuk meg az előadásokat. A finom ebéd el is készült, de az eleredő eső elég nyomott hangulatot árasztott.
Ezután volt egy kis időnk sziesztázni és kipihenni a fáradalmainkat. Később visszamentünk az iskoláig, ahol egy workshop keretében kiírtuk magunkból a terepgyakorlathoz fűződő gondolatainkat: Mit vársz ettől az egésztől? – Jobb jegyet, Mitől félsz leginkább? – Bettitől, Mivel járulsz hozzá? LADA.
Ezek után Pali bácsi átadta interjús tapasztalatait és végül mi interjúztathattuk a nagyokat – Lacinak például családi lovas-turista motelje volt, a válaszai alapján majdnem el is hittem, hogy ez létezik. Az este megkoronázásaképp akadt, aki letolt egy adag csípős csalamádét – üresen, legtöbben viszont a jól bevált pálinka mellett tették le a voksukat. Sajnos a kocsmát zárva találtuk, így ezt a túrát elnapoltuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése