2011. május 18., szerda

Köszönjük, Krasznokvajda!

Rendkívül gyorsan elszállt ez a rövid hét, amit Krasznokvajdán és környékén töltöttünk.
Hiába az egymillió fénykép, videó és írás, amit készítettünk, az élményeket, amiket szereztünk, ugyan megpróbáljuk minél jobban átadni, de ez valamilyen szinten lehetetlen; ezt át kell élni. Budapestről kiszakadva a  gyönyörű táj, a hangulat, a nyugalom rendkívül sokat jelentett számunkra. Nyilván mindegyikőnk töltött már el időt kisebb falvakban, községekben, de Krasznokvajdának és a környező településeknek van egy egyedülálló, mesés hangulata, melyet a helyiek őriznek, ápolnak, de talán kissé alulértékelik. A közösség, a mindenhol segítőkész és barátságos emberek, a szívélyes fogadtatás felbecsülhetetlenül sokat ér, akárcsak a közelben megtalálható természeti, történelmi látnivalók, érdekességek, a finom ételek, pálinkák. :) Mi a magunk részéről megtettünk mindent, hogy segítsünk az előrehaladásban; a készített képek, videók, az elkészült túraútvonal mind felkerülnek az internetre, hogy mindenki számára elérhető legyen, hogy más is láthassa, mi mindent nyer azzal, ha ellátogat ide.
Nekem, városi gyereknek olyan élményt nyújtott ez a térség, mely egyedülálló, utánozhatatlan és pótolhatatlan, a többiek nevében is mondhatom: még találkozunk!




Köszönetet szeretnénk mondani a HaKöSZ (Hallgatók a Közösség Szolgálatában) országos képviseletének, hogy támogatásukkal segítették munkánkat, s hogy a Corvinus Egyetemi Napok keretein belül szervezett "Együnk együtt Encsért" programmal 200.000Ft-ot gyűjtöttek az encsi kistérség megsegítésére.
Köszönetet szeretnénk mondani a Budapesti Corvinus Egyetem Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési tanszékének, a nyújtott anyagi támogatásért.



Szerkesztőtársam, Cranky nevében is köszönjük a krasznokvajdaiaknak és mindenkinek a felejthetetlen élményt,a figyelmet és köszönjük, hogy elolvastátok a blogot! :)


2 megjegyzés:

  1. Amint a fotósaink feltöltik képeiket, abban a pillanatban jelentkezünk mi is saját készítésű, és egyben aktuális (néhol megdöbbentő) fotóinkkal!

    VálaszTörlés